Info

Jeg Er Ordblind

Jeg Er Ordblind er et podcast hvor vi ikke er bange for at sige ”jeg er ordblind”. Vi er ikke bange for at grine af os selv eller lær mere om hvad dælen der sker i hoved på os når ikke kan læse.
RSS Feed
Jeg Er Ordblind
2017
August
May
March


2016
November
August
June
May
April
March
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: 2016
Nov 5, 2016

Vi snakker endnu engang med Alexander der står bag app'en subreader - vi taler med Michael Mortensen der der er ordblind og succesfuld forretningsmand også diskutere snyd.

Aug 29, 2016

Denne gange snakke vi om efterskoler til ordblind, et tale med folkene bag et ordblindeløbet også er vi klar med en TOP 3 over kendte ordblinde film stjerne.

Jun 24, 2016

I dag handler jeg er ordblind om hvordan det er at være forældre til et ordblind barn. Vi skal snakke med en ny dansk forening for unge ordblinde også er der selvfølgelig også en TOP 3.

May 5, 2016

Denne gange fortæller Kåre fra facebook siden 'UGENS APP PÅ ORDBLINDEINSTITUTTET' om hvilke app's en ordblind bør have på sin telefon. 

Vi skal også for anden gang have fat i indslaget 'Det Kan Man Da Ikke Som Ordblind' hvor vi snakke med en ordblind overlæge også er der selvfølgelig også en TOP 3!

Apr 4, 2016

Sanne er med direkte fra Portugal! når vi i denne episode snakke om hvad man skal være opmærksom på når man søger job som ordblind. Vi kigger også på hvilke former for hjælpemidler man har ret til når man få et job også snakker vi med Jesper der er manden bag EtLivSomOrdblind.dk der er Danmarks største blog om ordblindhed. 

Mar 3, 2016

Denne gang taler vi med Alexander Gram Jensen, der er ved at udvikle en app, der kan læse undertekster højt. Vi taler med Kristian Bjerre Andersen, der er svært ordblind og læser på universitetet også kan du høre om du kan gætte vores TOP 3 over ordblinde skuespiller.

Kh. Andreas og Sanne

Jan 28, 2016

I dag taler vi om fordomme og om der er ok at en engelsk sædbank forbyder ordblinde mænd at doner. Vi har også en TOP 3 over ordblinde musiker og så kan du høre mere om Nota Bibliotek (det gamle E17)

1